Facebook Pixel

Естествен ратан

Обожавате да прекарвате свободното си време в градината? Искате да обновите обзавеждането и да й вдъхнете нов живот? А знаете ли, че ратановите мебели са най-добрия избор?

Мебелите от ратан са подходящи не само за градината, но и за верандата, терасата и зимната градина. Те носят красотата на природата и вдъхновяват със своята екзотична визия.

Затова ние от Екзотик Маркет сме си поставили за цел да Ви вдъхновим и помогнем да откриете своя нов стил с нашите мебели от ратан. Заложихме на екологичността и по-доброто качество на естествените материали.

Избрахме ратановите мебели, защото естественият ратан се отличава със своята здравина и гъвкавост. Те са много по-устойчиви на различни атмосферни влияния от другите варианти.

Какви са другите предимства на мебелите от ратан?

Както неведнъж сме споделяли, ратанът е уникален материал, който има уникални свойства и характеристики. По тази причина ратановите мебели са:

- Изключително леки – лесни за пренасяне и разместване. С тях нямате нужда от помощ, за да пренаредите градината си или да ги преместите на друго място.

- Лесни за поддържка – мебелите от ратан не изискват ежемесечна поддръжка. Можете да ги почистите с мека кърпа. Това ги прави добра инвестиция за хотели, ресторанти с градина и плажни заведения.

- Издръжливи – естественият ратан се добива в суровия климат на тропическите райони. Той расте при екстремни температурни амплитуди и влага. Това е и причината, ратановите мебели да запазват добрия си вид дори и в много студен или топъл климат.

Какви мебели от ратан можете да откриете при нас?

С нашия екип сме щастливи, че можем да Ви предложим ратановите мебелис най-високо качество и атрактивен дизайн.

Избрахме да работим с производители, които имат традиции в производството на мебели от ратан. Гарантираме Ви, че те използват пълноценно 100% от материала и могат да предложат удобни мебели с уникален дизайн.

Не чакайте повече! Обновете градината си още сега като поръчате любимите си комплекти, маси и столове от ратан през нашия онлайн.

Desc

Артикули 1-21 от 90

Виж като Решетка Списък
на страница
 1. Ратанов стол ръчна изработка
  315,00 лв.
  РАТАНОВ СТОЛ КАБАНА
 2. Градински ратанов комплект красив дизайн.

  От 290,00 лв.

  До 1 270,00 лв.

  РАТАНОВ КОМПЛЕКТ МАРКИСА КАФЯВ
 3. Маса Далия, естествен ратан, цвят кафяв, градина, тераса, веранда
  550,00 лв.
  МАСА ДАЛИЯ К Д85
 4. Ратанов стол, обзавеждане за градина, тераса, заведение, луксозен стол от естествен ратан, екзотичен стил
  290,00 лв.
  СТОЛ РАТАН ДОМИНИКА
 5. Стол Далия, естествен ратан, цвят кафяв, градина, тераса, веранда
  350,00 лв.
  СТОЛ ДАЛИЯ К
  Временно изчерпано
 6. Маса Алами, естествен ратан, цвят натурален
  490,00 лв.
  МАСА АЛАМИ КУБУ ГОЛ
Desc

Артикули 1-21 от 90

Виж като Решетка Списък
на страница
To Top